Uncategorized

Gesloten i.v.m. Corona

Helaas blijven wij tot tenminste 28 april gesloten. We hopen natuurlijk dat we snel weer lessen kunnen draaien, maar voor nu is jullie en onze gezondheid het belangrijkst.

We krijgen veel vragen of er ook in kleine groepjes of één op één lessen kunnen worden gegeven. Wij doen dit niet omdat wij geen risico willen lopen, niet voor ons zelf, maar zeker ook niet voor onze cursisten. Het is voor onze instructeurs namelijk heel lastig om die 1,5 meter afstand te houden. En wat moeten we doen als er iets gebeurt? Als er bijvoorbeeld iemand wordt gebeten of valt? Dan moeten we die persoon helpen, maar hoe doen we dat als we 1,5 meter afstand moeten houden? Hondentraining is geen noodzaak, het RIVM en de Rijksoverheid adviseren om alleen naar buiten te gaan wanneer dit echt nodig is.

Kortom, wij vinden het niet verantwoord om met de lessen door te gaan, ook niet in kleine groepjes of privé.

De enige groep waarvan wij wel vinden dat die begeleiding nodig hebben zijn de pups. Die zitten nu in een hele belangrijke fase. Daarom zijn we hard bezig met het maken van een online puppycursus. De eerste videolessen zijn al verstuurd naar de lopende groepen. Op deze manier kunnen we toch iets voor ze doen.

Heeft u ook net een pup en wilt u thuis aan de slag? Stuur dan een privébericht voor meer informatie over onze online puppycursus.

We hopen dat we onze cursisten snel weer in goede gezondheid terug kunnen zien!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *