Uncategorized

Onderlinge wedstrijd 25 juli

Op donderdagavond 25 juli organiseren we weer een onderlinge wedstrijd voor detectie en gehoorzaamheid! Alle lopende cursisten kunnen hier aan deelnemen, opgeven kan via uw account in KennelCare. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de onderlinge wedstrijd. De tijden staat ook in KennelCare, maar zijn nog onder voorbehoud van opgave.

De onderlinge wedstrijd wordt gehouden op ons trainingsveld aan de Veldhuizenweg in Hellendoorn. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau, je kan op verschillende onderdelen punten halen. Naast de onderlinge wedstrijd is er nu ook het losse onderdeel de estafette. De estafette doe je in een team van twee combinaties, let dus ook op dat je jezelf alleen opgeeft als je een team hebt. 

Voor de gehoorzaamheid kan je mee doen in de categorie puppy, basis en fun en gehoorzaamheid. Je geeft op voor de categorie waar je op het moment van de onderlinge wedstrijd in zit. De wedstrijd bestaat uit een parcours met verschillende onderdelen zoals commando’s en balansoefeningen. Per categorie wordt er een prijsuitreiking gedaan.

De wedstrijd detectie bestaat uit de volgende drie onderdelen: line up, vrij zoeken en voertuig. Per onderdeel zijn er punten te behalen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *