Sharon van Dijk

Mijn naam is Sharon, geboren en getogen in het Gelderse Duiven. Inmiddels al een paar jaar woonachtig in het mooie Twente samen met mijn Jack Russel Binkie. Ik heb eigenlijk altijd honden om mij heen gehad. Vanuit huis opgegroeid met een Dobermann en een Jack Russel. Maar daarnaast heb ik ook altijd verschillende “oppas” hondjes gehad waar ik met heel veel plezier voor zorgde. Mijn ouders hebben een Beagle Daisy, en die is de beste maatjes met mijn Binkie, dus die voelt ook stiekem wel een beetje eigen.

Zelf heb ik met mijn Jack Russel ook verschillende cursussen gevolgd, examen gedaan voor Sociale Huishond en daarnaast verschillende sporten, van Mantrailing tot Behendigheid. Echt fantastisch om te doen! In mijn vrije tijd vind ik het daarnaast heerlijk om zo nu en dan een lange buitenrit te maken op het paard en als ik dan nog een gaatje over heb besteed ik graag nog wat aandacht aan fotografie en gitaarles.

Ik hoop jullie de juiste handvatten te kunnen geven om een ontspannen en gelukkige relatie op te kunnen bouwen met je hond. Het geeft mij heel veel energie om te zien wanneer mensen werken aan het contact met hun hond en je ze samen als team ziet groeien. Ik zie er naar uit om jullie persoonlijk te gaan ontmoeten!