Isha Joseph

Ik ben Isha Joseph, samen met mijn vriend en dochter woon ik momenteel in het prachtige Marle. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik dieren om mij heen gehad en ik wist dan ook al snel dat ik graag met dieren wilde werken. Mijn interesse lag vooral bij het gedrag van dieren. Na een indrukwekkende stage bij een groot asiel in Spanje wist ik het zeker, ik wilde verder gaan leren over het gedrag bij honden.

Nadat ik mijn opleiding tot paraveterinair had afgerond ben ik aan het werk gegaan bij Dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. De interesse in het gedrag van dieren en met name honden is gebleven en in 2012 ben ik begonnen met de opleiding Kynologisch Instructeur en daarna Kynologisch Gedragstherapeut bij DogVision.

Als gedragstherapeut ben ik aangesloten bij Tinley gedragstherapie voor dieren. De kwaliteit en professionaliteit van Tinley gedragstherapeuten wordt gewaarborgd door de strenge eisen die gesteld worden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van gedragstherapie? Neem dan eens een kijkje op mijn website.

Zelf heb ik natuurlijk een hond, Izzy. Ze is bij ons gekomen als onzekere puber van zo’n 8 maanden. We hebben onze handen vol aan haar gehad. Maar gelukkig is ze nu goed gewend. Voor Izzy heb we meerdere herplaatsers gehad, onder andere uit het buitenland. Ze hebben ieder hun eigen totaal verschillende karakter en daar heb ik veel van geleerd!

Vanaf 2020 ben ik geaccrediteerd bij de SPPD. De SPPD is dé brancheorganisatie voor diergedragsdeskundigen. Er wordt aan de hand van strenge voorwaarden geaccrediteerd. Klik op het logo van de SPPD om naar de website te gaan.

SPPD logo