Uncategorized

Wauw wat een jaar!

Begin 2019 zijn we gestart met onze hondenschool. Het opstarten van een nieuw bedrijf is best spannend, en we wisten niet zo goed wat ons te wachten stond. We hoopten natuurlijk dat het goed zou gaan lopen. Maar dat het zo snel zo goed ging hadden we niet verwacht!

We hebben vele demonstraties en workshops mogen doen, met als hoogtepunt toch wel de treibball-workshop die Laura mocht geven op Animal Event. Daarnaast hebben we ons cursusaanbod kunnen uitbreiden met agility. Nadat we de baan bij elkaar hadden zijn we op zoek gegaan naar een tweede trainingslocatie, en dat is gelukt. Naast de overdekte trainingshal in Hellendoorn (Hancate), hebben we nu ook een overdekte trainingshal in Haarle. De lessen zaten binnen een paar uur vol! Het ging zo hard dat we Anouk hebben gevraagd om ons team te versterken.

Afgelopen maand heeft Isha zich als kynologisch instructeur en gedragstherapeut geaccrediteerd bij de SPPD. Daarnaast zijn Laura en Isha regelmatig naar nascholingen geweest om hun kennis te verbreden. En we hebben afgelopen maand natuurlijk ook mee gelopen met Serious Request; the Lifeline.

En wat zijn we trots! Trots op onze hondenschool, trots op onze fijne cursisten en mega trots op ons team! 2019 was een fantastisch jaar, op naar 2020!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *