Uncategorized

Corona-update

Helaas moeten wij als hondenschool voor de derde keer dit jaar onze deuren sluiten. Zoals het er nu naar uit ziet zal dat tot 19 januari zijn.

We gaan de komende periode weer verschillende online lessen geven. De vorige keer was dit ook een groot succes. Zodra hier een planning van bekend is hoort u het van ons.

Voor dringende ( gedrags)problemen kunt u contact met ons opnemen om een privéles af te spreken. Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen via pb, app, mail of telefonisch.

We hopen op uw begrip. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Vriendelijk groeten,
Het team van H.T.C. Hellendoorn

4 reacties

 • Tanja de Vente

  Hoi Laura en Isha,
  Wij hebben net een friese stabijna pup van 8 weken oud. Als het goed is zou zij na de lockdown kunnen starten met een cursus als zij haar prikken gehad heeft en alles weer open mag. Starten jullie tegen die tijd weer met een nieuwe groep en is er dan eventueel plek?
  Graag hoor ik van jullie!

  Groetjes
  Tanja de Vente

 • Tanja de Vente

  Hallo,
  Ik vraag mij af of het met het versturen van mijn mail wel goed gegaan is.
  Wij hebben een nieuwe pup, geboren 23 oktober en zouden graag eind januari willen starten met een cursus. Is er nog plek tegen die tijd, mits de cursussen dan weer door mogen gaan? Het is een friese stabij teefje.
  Ook zouden wij ook graag wat gedragsadviezen willen hebben, omdat wij vinden dat zij veel blaft voor een pup. Wij hebben al een oudere hond van 12 jaar in huis en willen voorkomen dat de pup te dominant wordt, omdat wij die twee niet goed begeleiden.
  Wij hopen op een spoedige reactie.
  Met vriendelijke groet Tanja de Vente

  • ishadepisha

   Beste Tanja,
   Voor gedragsadviezen kan u het beste contact opnemen via de mail (info@htchellendoorn.nl). Dan kunnen we een telefonisch gesprek in plannen om het gedrag van uw pup te bespreken.
   Vriendelijke groet, Isha Joseph

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *