Uncategorized

Privélessen puppy, puber en gehoorzaamheid

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond hebben we besloten om weer te starten met onze privélessen (puppy, puber en gehoorzaamheid). Voor onze cursisten hanteren we hiervoor een speciaal tarief van €10,- per les van een half uur. Helaas mogen we van de gemeente nog geen lessen geven op onze trainingslocaties. Daarom geven we de privélessen op openbaar terrein zoals het bos.

Gemeente Hellendoorn gaf aan dat wij eventueel ook privéles aan huis mogen geven. Wij hebben besloten dit niet te doen. De gezondheid van onze instructeurs staat voorop en wij vinden het risico op besmetting te groot wanneer we elke dag bij meerdere mensen aan huis komen. Het is dus alleen mogelijk om privéles te volgen op openbaar terrein. Let op, wij stellen ons niet aansprakelijk voor incidenten in openbare ruimte.

Uiteraard houden we ons tijdens de privélessen aan de maatregelen van het RIVM. Dit houdt het volgende in voor onze privélessen:

  • Per hond mag er één eigenaar mee
  • De lessen vinden altijd buiten plaats
  • Cursist en instructeur houden minimaal 1,5 meter afstand
  • Wanneer u verkoudheidsklachten of verhoging heeft kan de les niet doorgaan
  • Privélessen kunnen niet worden gegeven aan mensen uit risicogroepen

Alle lopende groepen krijgen bericht van hun instructeur. Bent u nog geen cursist van ons en heeft u interesse in het volgen van privéles? Dan kunt u een mail sturen naar info@htchellendoorn.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reacties uitgeschakeld voor Privélessen puppy, puber en gehoorzaamheid