Paulien Boom

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Paulien. Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. Het was voor mij dan ook een heel duidelijk dat ik daar iets mee wilde doen. Na mijn opleiding tot paraveterinair heb ik heel wat jaren bij verschillende dierenspeciaalzaken gewerkt. Ik heb altijd dieren om mij heen gehad, het begon met katten en konijnen, later kwamen daar nog paarden bij. Een hond was, helaas voor mij, lastig omdat mijn ouders allebei veel aan het werk waren. Dus de oplossing was om op hondjes te passen en uit te laten na schooltijd.

Toen ik zelf (aqility en gehoorzaamheid) trainingen met de hond begon te volgen, wist ik al snel dat ik hier meer over wilde gaan leren. Ik ben toen gestart met de opleiding tot kynologisch instructeur bij O&O, om zo mijn kennis uit te breiden.

Ik vind het erg leuk om mensen met hun (jonge) hond op een positieve manier te begeleiden, adviezen te geven hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze een fijn leven samen met hun hond tegemoet gaan. Ik heb erg veel zin om bij Hondentraining centrum Hellendoorn aan de slag te gaan en hoop u binnenkort op één van de locaties te zien!